Frank Zweedijk wordt “Nutrition Network Practitioner”

– 30 juni 2021 –

Nutrition Network vierde op 30 juni 2021 het afstuderen van de eerste groep Certified Nutrition Network Practitioners. Deze afgestudeerden, waaronder onze Medisch Directeur Frank Zweedijk,  hebben het hoogste niveau van kennis en vaardigheden verworven in LCHF/Keto-training en zijn leiders geworden in dit opkomende gebied.

Deze groep afgestudeerden is zorgvuldig geselecteerd en gekozen op basis van hun kwalificatie, ervaring in de branche en naleving van de kwalificatiecriteria van Nutrition Networks.

Het certificeringsprogramma is een intensief programma van 8 weken dat bestaat uit leren en mentorschap in kleine groepen, schriftelijke opdrachten en een mondeling examen. Na succesvolle afronding van dit programma krijgen de kandidaten de certificering “Nutrition Network Practitioner”, wat aangeeft dat ze de gouden standaard zijn van LCHF-beoefenaars, terwijl ze zichzelf vestigen als marktleiders op een manier die volledig wordt geverifieerd en ondersteund door Het Nutrition Network team van experts. Certified Practitioners krijgen ook een prioriteitsvermelding op de website van Nutrition Network en zijn actief betrokken bij de inner circle van Medical Directors en andere gecertificeerde beoefenaars.

Bekijk de certificatie ceremonie van deze groep afgestudeerden op het YouTube kanaal van Nutrition Network