Opleiding “Therapeutische koolhydraatrestrictie binnen de osteopathiepraktijk” binnenkort van start.

– 2 november 2021 –

Doet u Mee?

Osteopaten krijgen regelmatig vragen over gezonde voeding. Koolhydraatrestrictie is vaak een goed advies zowel curatief als preventief.

Veel aandoeningen waarmee osteopaten in de dagelijkse praktijk te maken krijgen hebben immers een metabole pathogenese die middels koolhydraatrestrictie effectief kan worden aangepakt.

In 10 modules passeren vele pathologieën de revue en wordt uitgelegd waarom therapeutische koolhydraatrestrictie bij deze aandoeningen een goede keuze is. De modules zijn los te volgen of als pakket van 10 waarmee registratie als ketotherapeut in het Register van KetoProfessionals wordt verkregen. Alleen al voor het opfrissen van uw kennis pathologie is deze cursus een verrijking. Klik HIER en u krijgt alvast een impressie van onze eerste sessie op 15 november 2021.

Professor Tim Noakes zal persoonlijk de eerste sessie inleiden!

Inschrijven voor de hele reeks of voor afzonderlijke modules gaat via de website van Panta Rhei opleidingen Osteopathie.

De sessies zijn op de maandagavond maar als je een keer niet kunt op maandagavond dan krijg je een link, die 2 weken te gebruiken is, om de sessie alsnog te bekijken.

We hopen je te zien op 15 november!