YouTube teaser

In deze, deels Engelstalige, webinar-opname bespreekt wetenschapper Angela Stanton de invloed van overconsumptie van koolhydraten op de pathofysiologie van migraine en diëtiste Harriët Verkoelen de invloed van koolhydraatrestrictie op de functie van de schildklier.

Inhoud webinar

Angela Stanton Ph.D, scientist.

The effect of carbohydrate consumption on migraine pathophysiology:

Naast genetica blijkt migraine sterk gerelateerd te zijn aan stofwisselingsstoornissen. Creëert dit therapeutische mogelijkheden?

 

Harriet Verkoelen, diëtiste.

Koolhydraatrestrictie en de schildklier: Go or no go?

Welk effect heeft koolhydraatrestrictie in het ketogene spectrum op schildklierwaardes in het bloed en wat is hiervan de klinische relevantie?

Vraag de opname(s) aan middels onderstaand formulier!

  Bij afname van meerdere webinar opnames is de volgende korting van toepassing:
  - 2 t/m 4 = 5% korting
  - 5 t/m 7 = 10% korting
  - 8 t/m 10 = 15% korting

  De velden met * zijn verplichte velden.


  1. Introductie, Atherosclerose en de cholesterolmythe.2. Het belang van voedingsadvies bij een corona infectie.3. Toepassing binnen de interne geneeskunde.4. Therapeutische koolhydraatrestrictie toepassen bij kanker en PCOS.5. Toepassing bij Diabetes type 2 en 3. (Engelstalig)6. De invloed van Koolhydraten op ons microtoom en invloed van stress.7. Toepassing bij migraine en schildklierproblematiek. (Engelstalig)8. Vasten als strategie voor een goede metabole gezondheid.9. Is the ketogenic diet safe on the long run and what are the potential benefits for athletes? (Engelstalig)

  Deelnemer details:


  Druk op de knop "Verzenden" om de hierboven ingevulde gegevens te versturen aan KetoGroup.