Frank Zweedijk

Medisch directeur

Frank is in zijn werk als osteopaat steeds meer geïntrigeerd geraakt door de invloed van leefstijl op onze gezondheid. Een belangrijke leefstijlcomponent is onze voeding. Frank heeft zich op dit vlak uitgebreid geschoold en is wereldwijd één van de eerste gecertificeerde Nutrition Network Practitioners. Vanuit deze kennis zet hij een koolhydraatarme leefstijl in als behandelmogelijkheid bij een grote verscheidenheid aan klachten en aandoeningen. In de praktijk maakt hij gebruik van de ondersteuning van een ketocoach, die veel van de follow-up van patiënten voor zijn rekening neemt. Zijn bestuurlijke ervaring wendt Frank aan om te streven naar een goede omschrijving en regulatie van het beroep ketocoach in Nederland en daarbuiten.

Pim van den Boom

Operationeel directeur

Pim is een fanatieke sporter en is geïnspireerd geraakt door het positieve effect van de koolhydraatarme leefstijl op de vitaliteit en gezondheid van zichzelf en van anderen. Samen met het KetoGroup team hoopt Pim veel ketocoaches op te leiden en te ondersteunen en met de juiste informatie veel mensen enthousiast te maken voor de koolhydraatarme leefstijl.
Pim is een kei in samenwerken, verbinden en het delen van behaalde successen met anderen.
Hij zet zijn jarenlange ervaring als project- en operationeel manager in om de missie en visie van KetoGroup te verwezenlijken.

Yannick Smidts

Docent

Yannick werkt sinds 15 jaar als osteopaat. In zijn loopbaan zag hij vaak hoe voeding het leven van zieke mensen spectaculair kon verbeteren.
Dit motiveerde hem alles te weten te komen over voeding en gezondheid en dit toe te passen in zijn praktijk. Zijn aandacht ging vooral uit naar het LCHF.
Het afgelopen jaar volgde hij een aantal opleidingen aan het Nutrition Network over het LCHF dieet.
Yannick zal mee opleidingen organiseren en doceren en creatief meewerken aan de toekomst van Ketogroup.

Jacco Korstanje

Docent

Jacco wilde na zijn rugby carrière op het hoogste niveau zo lang mogelijk fit en op gewicht blijven maar ondanks het harde trainen lukte dat niet! Door veel boeken te lezen, internet af te speuren en verschillende opleidingen aan het Nutrition Network instituut te volgen heeft Jacco antwoord gekregen op de vraag waarom de ‘meer bewegen minder eten’ slogan niet werkt.
Om weer fit en om op het gewenste gewicht te komen is Jacco zijn opgedane kennis over de werking van voeding in het lichaam en het Low carb dieet met succes gaan toepassen in zijn dagelijkse leven en is hij in 2019 volledig overgestapt op een Ketogene leefstijl.
Samen met KetoGroup wil hij zijn enthousiasme voor het ketogeen eten delen met andere mensen. Dit door hen als KetoMan te adviseren en te begeleiden en als docent zijn opgedane praktische kennis over te dragen.