KetoGroup coaches bieden een wetenschappelijk onderbouwd programma voor gegarandeerd gewichtsverlies, het voorkomen van ouderdomsaandoeningen, het letterlijk verjongen van uw lichaam en hiermee het optimaliseren van uw vitaliteit. Als er een pil bestond die dít zou kunnen bereiken zou dat de grootste ontdekking in de geschiedenis van de geneeskunde betekenen. Deze pil bestaat uiteraard niet maar vasten heeft dezelfde effecten, zonder medicijnen. Dus: Vast en beter uw gezondheid!

….van futloos naar vitaal in slechts enkele stappen!

Met ons stappenplan werkt u toe naar het uiteindelijk verjongend hoogtepunt; Een periode van 48 uur waarin u leeft op alleen water! Twee dagen watervasten is heel heilzaam maar ook een heuse prestatie en vergt een goede voorbereiding en begeleiding. Hoe gaan we te werk?

Stap 1: VastenBeter-Fit

Heel veel lichamelijke klachten, inclusief futloosheid en overgewicht hebben te maken met te hoge en sterk wisselende bloedsuikerconcentraties. Onze voeding is in toenemende mate doorspekt van toegevoegde suikers en koolhydraten. Ons lichaam maakt met deze voeding meer vet aan dan het verbrandt en we worden collectief steeds zwaarder. Meer dan de helft van de Nederlandse volwassen bevolking heeft op dit moment overgewicht, wat hen vatbaarder maakt voor onder andere diabetes, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en de ziekte van Alzheimer op latere leeftijd.

VastenBeter-Fit helpt het lichaam het bloedsuikergehalte te verlagen, de vetopbouw te remmen en de vetverbranding te stimuleren middels begeleiding naar een ketogene leefstijl, een vetrijk en extreem koolhydraat-arm eetpatroon.

De KetoGroup coach neemt het voedingspatroon met u door en begeleidt u naar een staat van vetverbranding, zogenaamde ketose, een staat die kan worden bevestigd middels een bloedmeting. Bent u in zes weken in aantoonbare ketose dan kan het niet anders dat u zich inmiddels veel fitter voelt en bent u klaar voor stap 2 …

Stap 2: VastenBeter-Energiek

Is uw lichaam in aantoonbare ketose dan wordt het steeds effectiever in het verbranden van vet. Het lichaam ziet hierbij geen verschil in de verbranding van vet uit de voeding of vet uit uw eigen vetcellen. Daarom gaan we in Stap 2 van het VastenBeter-stappenplan beginnen met het uitstellen of overslaan van maaltijden. Dit staat bekend als intermitterend vasten. Hiermee wordt niet alleen de vetverbranding extra gestimuleerd, het is ook nog eens uw eigen vet dat verbrand wordt!

Deze stap leidt tot nog meer gewichtsverlies, nog lagere, stabielere bloedsuikergehaltes en nóg meer energie!

Het intermitterend vasten wordt in een maand tijd geleidelijk opgebouwd naar slechts 1 maaltijd per dag. Wanneer u dit goed kunt doorstaan bent u klaar voor het echte werk, stap 3, twee etmalen vasten.

Stap 3: VastenBeter-Vitaal

Is uw lichaam een vet-verbrandende machine geworden die ook goed blijft functioneren bij slechts één maaltijd per dag dan bent u klaar voor het verjongende 48 uur watervasten. Zorg in stap 3 dat u vrij bent van verplichtingen zodat u zich helemaal kan overgeven aan het zuiverende en helende proces wat vasten is. Vergeet niet dat vasten stressvol is voor uw lichaam en dat juist de reactie van uw lichaam op deze stressvolle situatie de gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. Vasten is niet gemakkelijk en kan allerlei lichamelijke en mentale reacties uitlokken. Ook kan het emoties en gevoelens losmaken. Het is daarom niet gek dat vasten in het verleden vaak vanuit spirituele redenen werd toegepast.

De KetoGroup coach staat in deze periode aan uw zijde en controleert dagelijks uw bloedwaardes om te zien of uw lichaam goed reageert op het vasten.

Na 48 uur vasten komt het moment dat u weer mag gaan eten. KetoGroup coaches hebben hiervoor adviezen welke ervoor zorgen dat uw lichaam door het her-voeden niet overprikkeld raakt. Wanneer u na 48 uur vasten weer gaat eten openbaren zich de ware voordelen van het vasten. Stamcellen, welke tijdens het vasten veelvuldig zijn aangemaakt, worden omgetoverd in gloednieuwe cellen, juist daar waar uw lichaam de verjonging het hardst nodig had!

Meer helderheid in het hoofd, volop inspiratie en een verjongd lichaam dat bruist van de energie!

Wilt u ook in 3 stappen van futloos naar vitaal!? Maak dan een afspraak met één van de KetoGroup coaches.

Kies uw KetoGroup coach