"Dankzij motiverende begeleiding en bruisende passie van KetoMan 13 kg lichter!"

Na 3 maanden getogene leefstijl ben ik geladen met een overdosis aan energie, ben ik gepokt en gemazeld met een uitgebreide kennis over ketonen en ketose, ben ik een vriendschap rijker, maar vooral, ben ik maar liefst 13 kg lichter. Ik had het eerlijk gezegd nooit voor mogelijk geacht, maar dankzij de uiterst motiverende begeleiding door Jacco, dankzij zijn omvangrijke kennis over de werking van ons lichaam en over de impact van ons hedendaagse voedingspatroon op ons gestel én dankzij zijn bruisende passie om een mens opnieuw gezonder en bewuster te doen leven, ben ik erin geslaagd om eindelijk de omslag te kunnen maken. Ik weet dat ik het in de eerste plaats zelf verwezenlijkt heb, maar ik ben er ook van overtuigd dat ik er nooit in geslaagd zou zijn zonder de uitstekende begeleiding door Jacco. Waarvoor mijn oprechte dank.

>>Jeroen

"Warming up naar een gezonder leven."

Na jarenlange strijd tegen de kilo's en de bijbehorende klachten ben ik aangeraakt door het ketogene vuur van Jacco en OCM Lifestyle. Een periode van 3 maanden intensieve begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik ruim 10 kilo ben kwijtgeraakt en over veel meer energie beschik! Dank je wel Jacco, voor de gezellige sparringmomenten en de deskundige begeleiding.

>> Corrie

"Ik verklaarde KetoMan gedeeltelijk voor gek"

Door de volharding van Ketoman en zijn duidelijke uitleg over wat een Ketogeen dieet voor mij zou kunnen betekenen ben ik uiteindelijk begin 2020 gestart. Met vallen en opstaan, geholpen door Ketoman, ben ik van 130 kg naar 83 kg gegaan.

>> Gerben

"Fijn om een klankbord te hebben"

Ik ben via OCM lifestyle bij Ketoman terechtgekomen. Ketoman heeft mij in het 3 maanden durende "Metabole Flexibiliteit protocol" begeleid. Tijdens dat traject ben ik mezelf meerdere keren tegen gekomen en dan is het fijn dat Ketoman er is om je te coachen.

>> Pim

"Dit kan iedereen begrijpen en volhouden!"

Ik volgde het protocol metabole flexibiliteit van OCM Lifestyle. Mede dankzij de betrokken begeleiding en opbouwende feedback van Jacco is het traject van ketogeen eten en vasten me 100 % meegevallen. Ik vond het heel fijn dat er ook appcontact kon zijn.

>> Jolanda

"Keto is geen dieet maar een lifestyle."

Dit hebben wij de afgelopen 3 maanden (sept, okt en nov 2020) mogen ervaren.
Wij vonden onszelf te zwaar qua gewicht en ons energiepeil kon zeker een “boost” gebruiken.
En: “wat eet je nu eigenlijk en wat doet dit met je lichaam?”
Samen met Jacco zijn we de “keto lifestyle” gaan ontdekken en ervaren. Begeleiding is zeer essentieel om het vol te houden en om het op een juiste manier te doen. Coaching is dus erg belangrijk! Wij zijn weer vol energie, 10 kilo lichter en wij weten wat voeding met je doet!
Dank je wel Jacco!

>> Marc en Editha

"Motivatie voor een ketogene leefstijl alleen maar toegenomen!"

Ik ben enorm verrast van de positieve ervaring en de resultaten. Deze levenstijl heeft mij tot nieuwe inzichten gebracht. Mijn kijk op suiker en voeding is helemaal veranderd. Ik heb van Jacco heel veel kunnen bijleren, o.a welke effecten het keto dieet en suikers op je lichaam hebben. Verder voelde ik mij altijd heel welkom telkens ik bij Jacco weer op gesprek kwam. Ook al duurde het traject drie maanden, vloog de tijd voorbij en de kilo's er af. In deze periode verloor ik maar liefst 15 kg waaronder 1.9L visceraal vet. Dit heeft me verder gemotiveerd om de levenstijl aan te houden.

Bedankt Jacco voor deze fijne ervaring.

>> Ziggy

"Een kundig luisterend oor."

Jacco bruist van het enthousiasme als het gaat om het ketogeen dieet. Hij legt de eetstrategie rustig en duidelijk aan cliënten uit. Hij kan goed luisteren en is zo in staat het dieet goed aan te passen aan persoonlijke wensen en doelstellingen.

>> Frank Zweedijk OCM Lifestyle