KetoVrouw Letitia Vriesde

Ik ben Letitia Vriesde en heb een dochter van 15 jaar.

Vanaf 1988 – 2005  stond mijn leven in het teken van topatletiek, met name 800m atletiek. Tijdens mijn atletiek carrière was de focus op koolhydraten stapelen, weinig vetten en voldoende proteïne.

Mijn drijfveer:

Na mijn atletiekcarrière was het voor mij heel belangrijk om niet zwaarder te worden dan mijn out of competitie gewicht.

Daarnaast is een gezonde leefstijl voor mij heel belangrijk en bleef daarom constant opzoek naar informatie over welke gezonde leefstijl bij mij zou passen.

 

Het licht:

In mijn zoektocht naar een gezonde leefstijl stuitte ik op een YouTube filmpje van dr E. Berg.

Mijn interesse in het Ketogeen dieet was gewekt.

Maar aleer is zover was om het uit te proberen verdiepte ik mij verder in het Ketogeen dieet. Zo kwam ik bij Jason Fung terecht- the complete guide to fasting, Professor Valter Longo – The longivity diet en Mariëtte Boon & Liesbeth van Rossum  die samen het boek ” VET belangrijk” hebben geschreven.

De ommezwaai:

Ik besloot zowel het Ketogeen dieet als intermittent fasting uit te proberen.

Het was even wennen maar ik kon het goed volhouden en merkte dat ik beter en lekkerder in mijn vel zat.

Nu ik meer weet over het Ketogeen dieet lukt het mij om gezonde keuzes te maken. Daarnaast vast ik regelmatig en eet het liefst 2 maal per dag.

Mijn doel:

Ik ben KetoVrouw geworden omdat ik graag anderen wil motiveren en informeren over een gezonde(re) leefstijl door het volgen van een Ketogeen dieet door te kiezen voor de beste koolhydraten, vetten en proteïne.

Met mijn coaching wil ik mijn bijdrage leveren aan een gezondere samenleving.