Onze relatie met Nutrition Network

Koolhydraat-arme voeding als medicijn:

 

“This is the new medicine, which is going to take 30 years to be accepted. But as far as your health is concerned you better accept it today, you haven’t got 30 years to wait for medicine to catch up…”

>>Prof. T. Noakes, 21 April 2015, JHB

Onze relatie met Nutrition Network

Nutrition Network is een online onderwijs- en netwerkplatform opgericht door de Noakes stichting van de Zuid-Afrikaanse prof. Tim Noakes in samenwerking met een team van doctoren en wetenschappers. De organisatie richt zich op werknemers in de gezondheidszorg in alle disciplines waarbij de meest recente wetenschappelijke bevindingen op het vlak van koolhydraatarme voeding worden gedeeld. De werkwijze van KetoGroup coaches is volledig geconformeerd aan de inzichten en coachingsmethodes van Nutrition Network.

KetoGroup directielid Frank Zweedijk behoorde wereldwijd tot de eerste zeven gecertificeerde Nutrition Network Practitioners en heeft met KetoGroup de mogelijkheid gekregen in Nederland gebruik te maken van het onderwijsmateriaal van Nutrition Network dat wereldwijd veel aanzien geniet.

KetoGroup gaat de boodschap van Nutrition Network in Nederland en België verder verspreiden. Daarnaast biedt KetoGroup structuur en begeleiding aan pas afgestudeerde Nutrition Network coaches dmv een aanvullende opleiding tot ketocoach en haar franchise formule.

Ook werken KetoGroup en Nutrition Network nauw samen aan het organiseren, reguleren en ontwikkelen van het beroep ketocoach.

“The benefits of exercise are unbelievable… But if you have to exercise to keep your weight done your diet is wrong!”

 

 

>>Prof. T. Noakes MD